Dutch LanguageGerman LanguageEnglish LanguageFrench Language
Photo Left
Photo Right
Thuis Home
Over het Franse Hart Over het Franse Hart
Kamers Over het Franse Hart
Eten Over het Franse Hart
de Omgeving Over het Franse Hart
Arrangementen Over het Franse Hart
Reserveren Over het Franse Hart
Contact Over het Franse Hart
Route Over het Franse Hart

2015award winner silver
Over het Franse Hart Verliefd op dat heerlijke Frankrijk. Als zovelen. Er ook daadwerkelijk gewoond en gewerkt met gastenkamers: "Arbre st. Antoine". Een voorrecht om je Frans te voelen en moeilijk om het dan los te laten. Dus dan Frankrijk maar meenemen onder je arm en in je hart.

Quel Bonheur:


Wat een geluk om daarna in het mooie Drenthe te landen! Een verademing in dit drukke Nederland. Dat je op deze plek nog wel degelijk kunt spreken van rust en ruimte, wil je graag delen met nieuwe gasten. En de combinatie van een Bourgondische levensstijl met de rust en eenvoud van het Drentse platteland doet je intenser leven.

Een oud Schoolmeestershuis met het daarbij behorende -voormalige- schoolgebouw uit 1908 gekocht. Gelegen tussen 2 Nationale Parken en tussen de 2 mooiste brinkdorpen van Drenthe: Dwingeloo en Diever, een oase.

En –net als in Frankrijk- een half jaar lang verbouwen om het schooltje om te toveren tot een gastenverblijf met comfort Anno 2011. Alle dierbare brocante spullen, die de Franse ziel weerspiegelen, krijgen een nieuwe plek op noordelijker zandgronden.

Een huis met een oude Dréntse ziel begint een tweede leven met een warm Fráns kloppend hart..
Photo Bottom Right

het Franse Hart


Lucy van Hal
Leggeloo 31
7991 PW Dwingeloo
Drenthe - The netherlands

t: +31 (0)521 34 55 65
m: +31 (0)6 48 39 58 77
e: info@hetfransehart.nl